Balanserat stenar tillsammans

Jag hade skapat ett evenemang idag främst för min facebookgrupp "Äventyr för billig peng" men även också för allmänheten. Balansera stenar.
 
Det var efterfrågat så nu tog jag äntligen tag i det. Bara två personer kom men jag är nöjd ändå. Vi satte genast igång och testade oss fram med olika storlekar och former. 
 
Vi var så koncentrerade att vi inte kunde prata särskilt mycket. När vi väl pratade så var det filosofin bakom stenbalansering. För mig känns det fridfullt att balansera stenar för då är jag här och nu. Jag kan endast tänka på stenarna och att balansera dem vilket känns skönt för annars har jag liksom dussintals tankar i skallen på samma gång.
 
Många folk var nyfikna och kikade. En dam till och med tog på en sten som balanserade. Kanske för att kolla om det var på riktigt? När eventet var slut och jag var på väg därifrån upptäckte jag fler folk som vågade sig fram och kikade på konstverken. Känslan jag fick där var liksom obeskrivligt. Jättekul att folk drog sig dit och tittade på vad vi hade gjort. De tog bilder också. Bra dag att balansera stenar med andra ord.
 
 
 
 
 
Mitt torn.
 
Skapelser överallt.
 
 
 
Mia och Raffael var inte rädda för kylan minsann.
 
 
 
Kubformad sten.
 
Gubbe eller gumma?
 
Stenbalansering = love
 
Mia med sin skapelse.
 
 
 
Häftig syn på väg därifrån. Det kändes som vi inte gjorde så mycket på en timme men på bilden ser jag många skapelser. Bra jobbat ni som kom!
 

Kommentarer:

1 Tess:

Kaaaaaaallt :-O Men härliga bilder :-)

Kommentera här: