Fuck people!

Det var meningen jag skulle skriva ett inlägg om min upplevelse om en brand som skedde i trappuppgången bredvid.
 
Om hur jag fungerar när jag får panik. Det vill säga, jag kan knappt tänka, andas och kroppen skakar. 
 
En granne ringde på och sade att det var nog bäst att vi gick ut. Jag gick motvilligt ut. Jag hade full förtroende för brandkåren på att de hade allt under kontroll så jag gick ut. Som tur var det så. Branden släcktes och alla var okej. Mina katter, kanin och hem. Jag kunde pusta ut.
 
Sen var det meningen jag skulle skriva om min idé jag fick efter denna upplevelse. Eftersom jag tydligen inte kan tänka klart vid pressade situationer så kom jag på att jag skulle skriva ner alla grejer jag var tvungna att ta med vid eld. Jag menar, har ni inte nånson fått frågan om vid brand vad skulle ni ta med er? 
 
Det skulle hjälpa mig. Ta en titt på lappen jag håller på att skriva. Ta med dessa grejer jag skriver ner, inget tänkande, bara gört! Allt som får plats i två reseväskor. Så har jag planerat efter denna upplevelse. Kanske låter dramatisk men jag är hellre ett steg före. Jag har då skrivit ner de mest personliga och oersättliga saker att ta med mig. Sådant som inte kan ersättas eller köpas efteråt. Smart va?
 
Nu fick jag ännu en reality slap i ansiktet. 
 
Jag har haft inbrott i mitt vindsförråd. Saker fattas. Inte värdefulla saker men ändå. Bara tanken på att någon eller några har varit och tafsat på mina grejer gör mig illamående. 
 
Det är vanligt har jag hört. Inbrott i förråd. Jo jag har hört, därför har jag inte haft mina mest värdefulla saker i det. Men ändå! Jag är just nu väldigt arg, ledsen och besviken. En av sakerna som fattas är en jordglobslampa jag fick av mina föräldrar. Det gör ont! Att de tar en present jag fick! Fy fan säger jag bara.
 
Upplevelsen har gjort att jag har tappat mer förtroende för människor. Jag har flyttat mina saker från förrådet och ska skaffa larm. Fattas bara jag ska skaffa ett slagträ och pepparspray också. Vad är det för fel på folk?!

Kommentarer:

1 Tess:

Jag har ett slagträ under sängen. Tycker inte det är nåt tokigt i det. Har lärt mig använda det oxå. Om man är fysiskt liten så vill iaf jag ha nån chans.

Kommentera här: