Påskferie i Norge

Min far fick agera modell. Den enda fisken vi fick men ack så fin en!
 
Jag och far gjorde en fiskeresa till Tuddal i Norge förra året och då gick det bra. Vi fick napp av både öring och röding. Tyvärr så nappade det inget i år. Förutom EN och den fick tog far. Annars var det helt dött. Vi funderade på om vi var lite sent ute. Påsk är nämligen senare i år, förra året var den vid månadsskiftet mars-april. Nästa år hamnar påsk vid månadsskiftet igen, då kanske...
 
Man får se det positiva i det hela. Jag slapp rensa fisk, man fick frisk luft och en fin utsikt när man fiskade. Utsikten bestod av bergen vid Gaustatoppen bland annat. När vi inte fiskade så tittade vi på tv i stugan vi hyrde på Bøen Camping. Hur kommer det sig att norsk radio och tv är så mycket mer underhållande än svenskt? Jag vill ha NRK-kanaler istället för detta skräp vi har.
 
 

Kommentarer:

1 Tess:

Norsk radio spelar verkligen bättre musik än den svenska som kör samma låtlista timme in och timme ut. Dessutom spelas det ofta svensk musik i Norge, men väldigt sällan norsk musik i Sverige. Varför liksom? Finns mycket bra norsk musik.

Kommentera här: