Hello October!

 
Vad tiden flyger iväg!
 
Det är redan oktober nu och jag har haft fullt upp med arbete, hem, träning och dylikt. Därav min frånvaro på bloggen. Anledningen till att jag skriver nu är att jag är hemma och är sjuk och har tid att skriva av mig lite på bloggen.
 
Jag har fyllt år. 3:e oktober alltså. Hela förra veckan har varit en enda stor förberedelse inför festen jag hade på lördagen med mina kompisar samt släktkalaset jag hade på söndagen. På grund av all stress och planering gjorde det att jag blev förkyld. Lustigt hur det kan bli så där. Under tidspressen känner jag aldrig något utan det är alltid efteråt när jag kan pusta ut som det bryter ut.
 
Jag är som sagt hemma nu och kurerar samt tar itu med saker och ting i hemmet som jag annars inte har haft tid eller ork med tidigare. + se på filmer och serier. =)
 
Jag håller på att göra mig hemmastagd pö om pö. De största grejerna är på plats så nu återstår att göra stället till "mitt" med lite nya tapeter, fler växter, personlig inredning med mera.
 
Det är fullt upp på jobbet fast ändå inte. 5 personer har fått gått nu i september och fler kommer tyvärr att få gå i framtiden om det inte vänder till det bättre. Även om jag har "fast" tjänst nu så blir jag orolig ibland. Jag har lärt mig att inte ta något för givet med tanke på att jag har varit på detta jobb till och från i 10 år. Jag hoppas jag får stanna kvar ett tag till. Jag trivs ju ändå bra med arbetskamraterna.
 
Jag trivs bra här i stan igen och i den nya lägenheten. Jag känner mig lyckligt lottad.