Return to myself

Enjoy the silence
 
Det må har varit turbulent på sistone men det har också gjort att jag har blivit tacksam över saker och ting som man tar för givet.
 
Jag lever som sagt i en resväska, i letande efter ett nytt boende. Mina saker är i mina föräldrars garage och jag reser lätt med en reväska till min syster som jag bor hos under veckan. Det har fått mig att reflektera över vad jag kan leva med och leva utan med. Jag överlever utan det mesta jag äger och det är helt ok. Vi överkonsumerar ändå och vi klarar oss bra utan det senaste, det är bara något som samhället säger till oss att vi måste ha. Vi måste ha mer, kunna mer, se bättre ut utan att ens tänka på hur vi mår psykiskt. Varför kan vi inte nöja oss med det vi har?
 
Detta har fått mig att tänka lite extra när jag hittar nytt boende. Visst kommer jag vilja inreda som endast jag vill ha det (jag har saknat det) men det kommer att bli sparsamt. Jag kommer att sålla bort mycket saker framöver. Fyra flyttkärror från huset fick mig att tänka om.
 
Jag börjar känna som mig själv igen. Andra ser det också. Det är bara boendet som fattas annars känns det som att allt börjar bli till normalitet igen. Är detta ödet som talar till mig?
 
En ny vecka nalkas framför mig och det jag kommer att fokusera mest på är resterande övertid på jobbet. Totalt ska man ha gjort 20 h övertid på två veckor. Jag har 7 h kvar. Imorgon ska jag på banken och kolla upp om jag är beviljad lån och hur mycket ifall jag köper en bostad. Det är avstressande att bo hos föräldrarna/systern efter dessa slitsamma år men jag vill nog ändå ha ett eget boende åt mig och katterna. =)

Kommentera här: