Lever i en resväska

 
Folk kan tro att uppbrottet skedde plötsligt. Men sanningen är att jag har grunnat över förhållandet ett bra tag. Jag försökte ge det en chans och tålamod till att bli bättre men av tidigare erfarenheter så visste jag bättre. Har det inte blivit bättre inom en viss tid eller att bortförklaringarna eller ursäkterna inte har försvunnit, ja då blir det faktiskt inte bättre. Så då blev det farväl. (Jag inser nu att jag missbrukar ordet bättre här he he)
 
Jag flyttade ut från huset och bor princip i en resväska, nästan. Jag bor hos mina föräldrar under helger och hos syrran under veckorna då jag får närmare till jobbet. Alla mina grejer finns i garaget hos mina föräldrar och jag har de viktigaste sakerna med mig i en resväska. Så är det tills jag hittar ett nytt boende. Hyresrätt eller bostadsrätt, det märks. Jag har inte bråttom som sagt. Situationen just nu kanske låter tråkigt men det är det inte. Nu tar jag igen tiden med mina föräldrar och med min systers familj. Umgås och har det roligt.
 
Jag måste få vara kräsen också. Jag kan inte bara ta första och bästa boendet. Jag måste ju vara inställd på att bo i nya hemmet ett bra tag. Trivas och sådant viktigt. Jag är en aning trött på att flytta. Jag har flyttat tre gånger under tre år, jag är schleten! Jag har fått flera erbjudanden på lägenheter men de har antingen varit för långt utanför stan eller för centralt. Jag vill helst bo mittemellan och nära syrran och kompisarna. Jag har saknat dem!
 
Och nu hädanefter är det bara jag och katterna som gäller. Fuck love! Nu ska jag leva mitt liv igen i lugn och ro. Och ja, fester, resor och andra nöjen förstås. ;)

Kommentarer:

1 Tess:

<3 Du är så välkommen här så! :-)

Kommentera här: