Return to myself

Enjoy the silence
 
Det må har varit turbulent på sistone men det har också gjort att jag har blivit tacksam över saker och ting som man tar för givet.
 
Jag lever som sagt i en resväska, i letande efter ett nytt boende. Mina saker är i mina föräldrars garage och jag reser lätt med en reväska till min syster som jag bor hos under veckan. Det har fått mig att reflektera över vad jag kan leva med och leva utan med. Jag överlever utan det mesta jag äger och det är helt ok. Vi överkonsumerar ändå och vi klarar oss bra utan det senaste, det är bara något som samhället säger till oss att vi måste ha. Vi måste ha mer, kunna mer, se bättre ut utan att ens tänka på hur vi mår psykiskt. Varför kan vi inte nöja oss med det vi har?
 
Detta har fått mig att tänka lite extra när jag hittar nytt boende. Visst kommer jag vilja inreda som endast jag vill ha det (jag har saknat det) men det kommer att bli sparsamt. Jag kommer att sålla bort mycket saker framöver. Fyra flyttkärror från huset fick mig att tänka om.
 
Jag börjar känna som mig själv igen. Andra ser det också. Det är bara boendet som fattas annars känns det som att allt börjar bli till normalitet igen. Är detta ödet som talar till mig?
 
En ny vecka nalkas framför mig och det jag kommer att fokusera mest på är resterande övertid på jobbet. Totalt ska man ha gjort 20 h övertid på två veckor. Jag har 7 h kvar. Imorgon ska jag på banken och kolla upp om jag är beviljad lån och hur mycket ifall jag köper en bostad. Det är avstressande att bo hos föräldrarna/systern efter dessa slitsamma år men jag vill nog ändå ha ett eget boende åt mig och katterna. =)

Lever i en resväska

 
Folk kan tro att uppbrottet skedde plötsligt. Men sanningen är att jag har grunnat över förhållandet ett bra tag. Jag försökte ge det en chans och tålamod till att bli bättre men av tidigare erfarenheter så visste jag bättre. Har det inte blivit bättre inom en viss tid eller att bortförklaringarna eller ursäkterna inte har försvunnit, ja då blir det faktiskt inte bättre. Så då blev det farväl. (Jag inser nu att jag missbrukar ordet bättre här he he)
 
Jag flyttade ut från huset och bor princip i en resväska, nästan. Jag bor hos mina föräldrar under helger och hos syrran under veckorna då jag får närmare till jobbet. Alla mina grejer finns i garaget hos mina föräldrar och jag har de viktigaste sakerna med mig i en resväska. Så är det tills jag hittar ett nytt boende. Hyresrätt eller bostadsrätt, det märks. Jag har inte bråttom som sagt. Situationen just nu kanske låter tråkigt men det är det inte. Nu tar jag igen tiden med mina föräldrar och med min systers familj. Umgås och har det roligt.
 
Jag måste få vara kräsen också. Jag kan inte bara ta första och bästa boendet. Jag måste ju vara inställd på att bo i nya hemmet ett bra tag. Trivas och sådant viktigt. Jag är en aning trött på att flytta. Jag har flyttat tre gånger under tre år, jag är schleten! Jag har fått flera erbjudanden på lägenheter men de har antingen varit för långt utanför stan eller för centralt. Jag vill helst bo mittemellan och nära syrran och kompisarna. Jag har saknat dem!
 
Och nu hädanefter är det bara jag och katterna som gäller. Fuck love! Nu ska jag leva mitt liv igen i lugn och ro. Och ja, fester, resor och andra nöjen förstås. ;)