monstars

Det kliar i inredningsfingrarna!

Kategori: Min dag, tankar & åsikter

Bilder från mitt instagram. _maol_ heter jag.
 
Jag känner ett oerhört stort sug att få ett eget ställe snart och börja inreda!
 
Jag har redan börjat planera i mitt huvud hur jag vill ha det. Med naturen som utgångspunkt självklart. Jag kommer ju bosätta mig återigen i stan så jag vill kompromissa med lite inslag från naturen. Det ska bli spännande.
 
Men hur går det att gå från hus till lägenhet igen? I början måste jag erkänna att det kändes jobbigt. Jag letade efter hus samt lägenheter på landet att hyra. Med tiden lugnande jag ner mig till slut och kunde tänka mer klart. Uppbrottet tog ju ändå ganska mycket energi från mig. Att jag lade så mycket skuld på mig själv. Nu i efterhand inser jag att jag gjorde mitt bästa och att det var allt. Jag kunde ju inte göra allt själv heller för den delen.
 
Är man två och bor i hus så bör man dela på vardagsysslorna. Är man själv så självklart innebär det mindre jobb. Hade jag haft mer fria tyglar så skulle jag ha anordnat trädgården och tänkt långsiktigt så det skulle innebära mindre arbete i framtiden. Men men...kanske en sommarstuga i framtiden istället.
 
Jag satsar nu på lägenhet med mindre utomhusarbete. Finns det lägenheter i stan? Jajamensan, men låt oss säga så här. Jag är inte ensam om att vilja ha en lägenhet så att säga. Det är en battle mot andra! Så det gäller att ha tålamod.
 
Under tiden så ockuperar jag mig med arbete och att komma ifatt med att socialisera med mina vänner igen. Träningen är också åter på gång. Med promenader och jogging. I'm back to my old self again. =)