Settling in...

 
Hej mina få men trogna läsare! Jag är tillbaka!
 
Jag har flyttat in i lägenheten och bott där i ca två veckor nu. Katterna kom en vecka efter och de verkar trivas lika bra som jag gör.
 
Det har varit mycket plock och sortering, var kommer alla grejer ifrån?? Men nu börjar det bli ordning i lägenheten. Nu är det bara lite tavlor, pynt och dylikt kvar för att göra det extra hemtrevligt. Det är en jättefin lägenhet och väldigt lugnt här (peppar peppar) i jämförelse när jag bodde på styckåsgatan. Bilar som kör förbi dygnet runt med dunka dunka musik eh hallå..?
 
Bilder på lägenheten kommer snart!

Kommentarer:

1 Tess:

Ja, det är skönt att det inte är någon genomfartstrafik där :-)

2 Madde:

Hej! Jag hittade din blogg när jag sökte tandsköterska. Jag såg att du hade varit på en gruppintervju för några år sen. Jag ska på en sån nu och är så nervös. Mest för mattetestet. Jag tänkte höra med dig vad det var för typ av tal? Va det ekvationer, geometri eller något annat? Fick man ha miniräknare? Jättetacksam för svar! Mvh Madelene

Svar: Hej och ursäkta för det sena svaret. Jag förmodar att du redan har varit på intervjun och genomgått mattetestet.För mig var det mest huvudräkning på provet vilket jag har svårt för.
Lycka till!
Maol

Kommentera här: