Settling in...

 
Hej mina få men trogna läsare! Jag är tillbaka!
 
Jag har flyttat in i lägenheten och bott där i ca två veckor nu. Katterna kom en vecka efter och de verkar trivas lika bra som jag gör.
 
Det har varit mycket plock och sortering, var kommer alla grejer ifrån?? Men nu börjar det bli ordning i lägenheten. Nu är det bara lite tavlor, pynt och dylikt kvar för att göra det extra hemtrevligt. Det är en jättefin lägenhet och väldigt lugnt här (peppar peppar) i jämförelse när jag bodde på styckåsgatan. Bilar som kör förbi dygnet runt med dunka dunka musik eh hallå..?
 
Bilder på lägenheten kommer snart!

Resesugen...

 
Sista semesterveckan nu! Det har gått alldeles för fort, jag har ju massor av mindre resor jag vill göra men känner att jag inte har tid, för stressa vill jag ju inte.
 
För mitt i allt är jag resesugen. Jag ville ju till Göteborg, Stockholm, åka på kryssning, åka på spa, till Grebbestad ja ni fattar. Jag får väl ta upp det när saker och ting har lugnat ner sig med flytt och dylikt.
 
Jag hade även velat umgåtts mer med mina vänner och dragit ut på krogen med dem och tagit en drink eller så men det är ju inte så lätt när jag för tillfället bor hos mina föräldrar ute på landet. Men när jag flyttar till stan igen så lär det hända igen. =)
 
Jag är evigt tacksam att allt har gått så bra ändå. Jag är lyckligare nu och längtar tills jag får börja om igen. Jag längtar även till karaten efter sommaruppehållet. Nu ska jag nämligen satsa på blått bälte till nästa år! Så här ska tränas!