Som en blixt

Jag känner mig så överväldigad. För inte så längesen fick jag ett brev hem där det stod att jag står på väntelistan till att få vård. I värsta fall kunde det ta upp till 2,5 år för att komma dit!
 
Idag fick jag ett nytt brev och jag har redan fått tid den 1 april! Är det ett aprilskämt tro? Jag ska få prata med en psykolog. Jag är nervös minst sagt. Jag har aldrig pratat med en psykolog förut så jag vet inte hur de arbetar. Jag måste skriva fusklappar över sakerna som får mig att må dåligt. Jag är rädd över att få tunghäfta eller att mina vardagsproblem inte låter såpass jobbiga så jag inte tas på allvar. Jag vill ju förstås inte måla upp mig som ett psykfall, men samtidigt så behöver jag höra att det inte är bara en inbillning utan något som ligger bakom dessa ångestattacker.
 
Dags att rannsaka mig själv och göra en lista. Jag gillar ändå att göra listor så. =P

Kommentarer:

1 Tess:

Jag har träffat tre psykologer allt som allt. En innan jag fick diagnosen och sedan två stycken på två olika utredningar av arbetsförmåga. Första var totalt usel. Försökte vinkla samtalet hela tiden och få saker till något de inte var. De andra två var bra. Den sista var bäst. Båda lyssnade och återkopplade sedan till det jag sa och förde en dialog med mig så det inte kändes som att bara jag satt och babblade på. Den sista jag var hos var verkligen medkännande. Hon jobbar i Karlstad förresten :-)

Svar: Jag ska till en karl.
Maol

2 Tess:

Svar: Ok :-) Alla tre jag träffat har varit kvinnor.

3 Maria:

Bra att du fick en tid så pass snart! Hoppas att det hjälper dig <3 kram

Svar: Tack! <3
Maol

Kommentera här: