Skipa rättvisa

 
Jag fick ett obehagligt och tyvärr ett väntat brev från ams idag angående min "frånvaro". Mitt tålamod tog slut så då skrev jag ett argt mail till dem. Giss vad? De svarade och erkände att de hade gjort fel och jag hade gjort rätt. Yay! Justice!
 
Tiden innan jag fick svar från dem var dock helvetisk. Jag var så arg att jag skakade. Jag visste ju att jag hade rätt och att de gjorde ett misstag och jag avskyr när jag får skulden för andras misstag. Jag var tvungen att ta en långpromenad för att lugna nerverna. Jag kommer inte på något annat sätt att få utlopp för mina agressioner utan jag håller allt inne tyvärr. Jag behöver en boxsäck i hemmet!
 
Men nu är rättvisan skipad och jag kan sova gott inatt. Nu hoppas jag bara på att de snabbar sig med det andra jag har begärt. Ännu ett i-landsproblem avklarat.

Kommentarer:

1 Tess:

Härligt! Jag har exakt samma grej att jag stör mig när något är orättvist eller när jag får skulden för något jag inte gjort. Därför det är jobbigt för mig när folk har uppfattningar om mig som verkligen inte stämmer, men jag börjar lära mig att skita i det. Men när det gäller AF så var det verkligen bra att du sa ifrån och att du fick rätt. Yey! :-D

Svar: Absolut, och idag fick jag även svar från a-kassan att ams hade meddelat dem felet så "ärendet" är avskrivet. Skönt!
Maol

2 Tess:

Svar: YES! :-D

Kommentera här: