I'm in!

Jag fick ett brev igår från vården och denna gång blev jag accepterad. Så nu står jag med på väntelistan. Tyvärr är väntetiden lång då många andra också mår dåligt eller få bukt med sig själv. I värsta fall kan det ta 2,5 år! Vården försöker fortfarande komma på lösningar med att korta ner väntetiden.
 
Så nu får jag rulla på tummarna och vänta. Medans jag väntar så håller jag sakta men säkert återvända till mitt gamla jag. Kraften och hoppet håller på att komma tillbaka. Jag vill fortfarande ta det lugnt dock så det inte blir bakslag. Jag är jätteorolig för detta. Det är därför jag nu vill skräddarsy mitt liv som jag vill ha det och inte behöva genomgå något som tär mig igen. Även om det betyder att jag vill bryta mönstret.
 
Imorgon ska jag äntligen vara med och sälja på loppis igen. Denna gång i Karlstad. Det kommer att bli första gången på länge som jag orkar ta mig ut bland folk på detta viset. Jag hoppas också att jag får mycket sålt. Inte bara för pengarnas skull utan också för att slippa dra med så mycket grejer tillbaka. =P

Kommentarer:

1 Tess:

Toppen! Hoppas väntetiden inte blir så lång bara :-)

2 Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta:

Svar: Kul att du ville vara med i veckans blogg! En vinnare är nu publicerad så gå in och kolla om de blev du och passa på att anmäla dig till nästa veckas omgång för att få en ny chans:)

3 Maria:

Bra för dig! :) Jag hoppas, precis som Tess, att inte väntetiden blir för lång... Kram <3

Kommentera här: