The meeting

 
Jag försöker vara neutral, men jag är allt lite exalterad inför morgondagen med mötet med psykologen. Kommer jag ett steg närmare sanningen om mig själv?
 
Jag har skrivit ner stödord som ska hjälpa mig om jag blir för nervös eller får tunghäfta. Diverse saker som får mig att må dåligt och när min inre värld kollapsar.
 
Jag hoppas på att få bättre självinsikt så jag vet när jag inte ska pressa mig själv för hårt först och främst. Det andra är att sätta ner foten när jag känner att andra pressar mig för hårt. Sedan vill jag fixa mitt liv som jag vill ha det och inte följa standardmallen när den uppenbarligen inte passar mig.
 
Så håll tummarna för mig imorgon förmiddag!

Mina ansiktsvårdsprodukter

 
Proactive som jag använder varje dag, morgon och kväll. Det fungerar! Aknen minskar. Jag hoppas på att bli helt aknefri nån dag.
 
 
Ett stift med tea tree oil som jag har på de mest besvärliga finnar. Det gör att finnarna försvinner snabbare.
 
 
När jag känner att huden behöver en extra boost så använder jag denna spray vid behov. Det både piggar upp och känns uppfriskande.
 
 
Denna produkt använder jag innan jag sätter på mitt smink. Den reducerar ärr och den har gjort mycket för mig. Akneärren har minskat successivt.
 
 
Denna använder jag då och då vid behov och oftast innan jag går och lägger mig. Måste tänka på framtiden också.
 
 
Har jag extrem torr hud eller ska vistas ute i solen så använder jag denna kräm. Den är fuktgivande utan att kännas fet och den skyddar huden mot solen.