Mina ansiktsvårdsprodukter

 
Proactive som jag använder varje dag, morgon och kväll. Det fungerar! Aknen minskar. Jag hoppas på att bli helt aknefri nån dag.
 
 
Ett stift med tea tree oil som jag har på de mest besvärliga finnar. Det gör att finnarna försvinner snabbare.
 
 
När jag känner att huden behöver en extra boost så använder jag denna spray vid behov. Det både piggar upp och känns uppfriskande.
 
 
Denna produkt använder jag innan jag sätter på mitt smink. Den reducerar ärr och den har gjort mycket för mig. Akneärren har minskat successivt.
 
 
Denna använder jag då och då vid behov och oftast innan jag går och lägger mig. Måste tänka på framtiden också.
 
 
Har jag extrem torr hud eller ska vistas ute i solen så använder jag denna kräm. Den är fuktgivande utan att kännas fet och den skyddar huden mot solen.

Från turkiska köket

 
Inga våfflor idag, utan det blev lammkött, mumma! Mitt nya favoritkäk på närmsta pizzerian här. Käkade denna rätt i söndags och idag kom frestelsen tillbaka. Hå hå ja ja. =P

String Hyllsystem - sponsrat inlägg

Klicka på bilden för att komma till produkten.
 

Stringhyllan is here to stay! Denna klassiker fungerar än idag med dess stilrena design. På dennyshome.se finns många fina hyllor och skrivbord. Vad sägs om en stringhylla i klassisk träimitation eller varför inte en hylla i svart?
 
Passa även på att kika över hela sortimentet hos dennyshome.se. Jag har redan hittat flera saker jag vill lägga till min önskelista. ^_^ Man kan även ge bort presentkort från Denny's Home.