monstars

Like a rollercoaster

Kategori: Min dag, tankar & åsikter

Det är verkligen upp och ned just nu.
 
Jag bara väntar och längtar tills vi ska flytta. Jag orkar inte göra något annat, allt annat har som lagts på lä i väntan på flytten vilket sker nästa helg äntligen.
 
Jag längtade också efter semestern vilket skulle komma lagom med flytten men det blev ändrade planer nu.
 
Long story short, en avdelning på jobbet ligger efter och det är brått. Så för de som vill fanns erbjudandet att hoppa in och arbeta två veckor in på semestern. Jag valde det för samtidigt fick jag reda på att det blir troligen ingen förlängning av anställning efter semestern, det är för lite beställningar i augusti. Hur det ser ut i september/oktober återstår att se, men sådant är omöjligt att se just nu. Det vänder snabbt inom industrivärlden.
 
Vad annars ska jag göra liksom? Inte mycket man kan göra åt det. Innan vi hade detta möte igår så höll jag på få en panikångestattack. Det var inte igår... Jag lyckades lugna ner mig och hålla tillbaka tårarna. Jag var dock skakig och hjärtat galopperade iväg då och då. Allt jag bara begär är ett tryggt jobb!
 
Så flytten kommer jag fokusera mest under helgerna framöver och eventuellt efter arbetet. När dessa extra veckorna på jobbet är gjorda så ska jag bannemej unna mig minst två veckor "semester" så jag kan komma ned i varv i det nya hemmet och få andas ut en stund. Efter det får jag tyvärr hasa mig tillbaks till arbetsförmedlingen, suck.

KOMMENTARER:

 • Tess säger:
  2015-06-27 | 22:21:33
  Bloggadress: http://highlandertess.blogg.se

  Dagens jobbläge med tillfälliga jobb är extremt dåligt för ens välmående. När regeringen försöker göra det svårare för företag att anställa per månad och istället kräva mer säkerhet och trygghet så protesterar de välbeställda för att det kommer "kosta"... suck...

 • Maria säger:
  2015-06-30 | 19:26:42
  Bloggadress: http://behindbigblueeyes-maria83.blogspot.se/

  Usch ja, det är osäkert inom industrin och även inom handels tyvärr.... hoppas det löser sig och att du sen kan få tag på något helt annat jobb där du åtminstone går säker. Kram på dig! <3<3

  Svar: Tack du! =) <3
  Maol

Kommentera inlägget här: