monstars

Har fått pippi av ekologiska produkter...

Kategori: Min dag, tankar & åsikter, Shopping

...och bra är väl det?
 
Nä skämt åsido, jag har länge varit intresserad av ekologiska och miljövänliga produkter och intresset växer bara mer och mer när jag ska flytta från en lägenhet i stan till ett hus på landet. Intresset att köra så naturligt som det bara går blir också större och därmed självförsörjning såsom höns = ägg, bin = honung, grönsaker, örter, bär med mera.
 
Nu blir det förstås inget av detta i år, det kommer lite för sent. Till hösten ska jag dock däremot börja planera trädgården samt höns inför nästa år och var detta ska bli av. Jag har så många idéer i mitt huvud att jag vet inte var jag ska börja!
 
Det är synd att ekologiska produkter är dyrare, men ser man skillnaderna mellan det ekologiska och icke-ekologiska så är svaret självklart. Man betalar ju dessutom för kvalitétsprodukter, lite finare saker. Jag har börjat köpa in ekologiska hygienprodukter. Lite dyrare som sagt men bättre för mig, djuren och för miljön.
 
 

KOMMENTARER:

  • Tess säger:
    2015-06-22 | 01:06:49
    Bloggadress: http://highlandertess.blogg.se

    Med undantag för matprodukter så brukar ekologiskt vara längre också eftersom det oftast inte är så utspätt som annat. Kolla in sida 20-21 här för lite mer fördelar med eko: https://www.coop.se/PageFiles/429379/MerSmak%206%20och%207_2015.compressed.pdf

Kommentera inlägget här: