Chokladmuffins med nutella och nonstop

 
Ca 15 stycken muffins
 
3 ekoägg
4,5 dl ekomjöl
2,5 dl ekoströsocker
1,5 dl ekomjölk
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
3 msk ekokakao
1 klick ekosmör
 
Vispa ihop allt till en fin smet. Häll upp till hälften i muffinsformar. In i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Ta ut och låt muffinsen svalna.
 
Lägg på en klick nutella på varje muffins och dekorera med nonstopgodis. Ät och njut!

From Beyond (1986)

 
Två forskare har utvecklat Resonator, en maskin som gör att den som är inom räckhåll kan se bortom det 
normala verklighet. Men när experimentet lyckas, blir de omedelbart attackerad av hemska livsformer.

 
Man vet att det blir en underhållande 80-talsskräckis när den är producerad av Brian Yuzna, inspirerad av HP Lovecraft och när Jeffrey Combs är med. Det blir kladd, blodigt, våldsamt, konstigt och coola effekter. Inga dataeffekter här inte.
 
Annat som är typiskt 80-tal är att det är lite naket med i filmen. Men de var åtminstone naturliga förr i tiden så det är ok med mig. Efter jag har sett så många filmer inspirerade av HP Lovecraft så måste jag ta och läsa lite om hans verk. Hur sjukt sinne hade inte han?
 
 
Det blir en upprepning här men om ni gillar äldre skräckfilmer med äldre effekter så är denna film för er. Underhållande från början till slut.
 
 
 
 

En kort ferie

I nuläget är det mest fokus på arbete och flytt. Packa ner allt i lådor samt säga upp och flytta abonnemang med mera.
 
Men förra helgen tog jag och farsan en kort semester, nämligen till Tuddal och satte upp förtältet till husvagnen och testade fiskelyckan. Det nappade som tusan för oss. Jag fick 13 st fina firrar. Det var skönt och välbehövligt med en kort semester. =)