Chokladmuffins med nutella och nonstop

 
Ca 15 stycken muffins
 
3 ekoägg
4,5 dl ekomjöl
2,5 dl ekoströsocker
1,5 dl ekomjölk
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
3 msk ekokakao
1 klick ekosmör
 
Vispa ihop allt till en fin smet. Häll upp till hälften i muffinsformar. In i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Ta ut och låt muffinsen svalna.
 
Lägg på en klick nutella på varje muffins och dekorera med nonstopgodis. Ät och njut!

From Beyond (1986)

 
Två forskare har utvecklat Resonator, en maskin som gör att den som är inom räckhåll kan se bortom det 
normala verklighet. Men när experimentet lyckas, blir de omedelbart attackerad av hemska livsformer.

 
Man vet att det blir en underhållande 80-talsskräckis när den är producerad av Brian Yuzna, inspirerad av HP Lovecraft och när Jeffrey Combs är med. Det blir kladd, blodigt, våldsamt, konstigt och coola effekter. Inga dataeffekter här inte.
 
Annat som är typiskt 80-tal är att det är lite naket med i filmen. Men de var åtminstone naturliga förr i tiden så det är ok med mig. Efter jag har sett så många filmer inspirerade av HP Lovecraft så måste jag ta och läsa lite om hans verk. Hur sjukt sinne hade inte han?
 
 
Det blir en upprepning här men om ni gillar äldre skräckfilmer med äldre effekter så är denna film för er. Underhållande från början till slut.
 
 
 
 

Flyttlådor, sushi och skräckfilm

Ännu en vecka gjord, ännu mera arbete och ännu fler flyttlådor packade med saker. Det börjar eka i vardagsrummet. Bara tre veckor kvar då. =D
 
Jag längtar som tusan! Det är en fin tid på året att flytta ut till ett hus och lagomt till semestern också. Då kan jag bara fokusera på flytten och få ordning på stället under sommaren. Självklart hoppas jag på att jag ska få tid till lite resor också under sommaren.
 
Min kära sambo är nu klar med sina studier. Han och hans studiekollega fick VG på D-uppsatsen, duktiga de är! Han är nu examinerad projektledare på magisternivå. Detta firades i fredags hos hans studiekollega i Skåre. Det blev grillat och champagne. Pärondryck till mig eftersom jag körde.
 
Som att det inte var nog så firade vi Gabriels examen (eller han firar inte så mycket, det är jag) igår också. Vi hade ett presentkort på Happy Kitchen, ett sushihak i Karlstad från syster som inflyttningspresent förra året. Bäst att nyttja den innan vi flyttar igen. ;) Tack syrran!
 
Kvällen igår fortsatte med folköl och skräckfilm. En perfekt kväll med andra ord. =P
Idag blir det att handla mat inför arbetsveckan, tvätta och packa mer lådor. Livet rullar på.