Huset

Denna helg sker det! Äntligen ska vi flytta ut på landet i ett litet mysigt hus. Som jag har längtat. Det är ett äldre hus men det gör mig inget. Jag gillar äldre hus, de är mer charmiga. Det behövs fräschas upp i vissa rum men det gör mig inte heller. Jag gillar husarbete. =) Detsamma med gården, killen som bodde här innan har låtit trädgården fått växa vilt men det ska jag nog få fason på. Det kommer att bli så fint!
 
 
 
Stora hallen kallar jag detta rum för. Det är det första man stiger in i.
 
Och detta är lilla hallen. Tapeterna är fina men de börjar på att lossna och på en vägg sitter de snett. Var de inte nyktra när de satte upp tapeten?! Detta måste jag fundera vidare på. Luckan i taket leder till vinden.
 
Badrummet är inte det finaste så här behövs det "a womans touch". Funderar på att måla om tapeterna. Tvättmaskinen var redan här och den ska bytas ut mot våran.
 
Sovrummet. Lite ljust i min smak. Jag har svårt att somna om det är för ljust. Taket är nymålat därav pappren på golvet. Det oranga golvet är väl ingen höjdare heller. Funderar på att skaffa klickgolv.
 
Husets hjärta - köket! Jag gillar det, äldre stil och charmigt. Dock vill jag ha andra tapeter.
 
Här kommer vi att elda ved när det blir kyligare. Det ska bli mysigt att lyssna på knastret från en brasa. =)
 
Vardagsrummet. Här ska vårt film och samlarobjektrum bli. Syns ej på bilden men till vänster om bilden är en fin fondvägg som ska sparas.
 
Så ser det ut så länge. Det mesta av flytten sker som sagt denna helg och två veckor framåt blir det plock och pill efter jobbet. När "semestern" anländer kommer jag ha mer tid med hus och trädgård. Så jag har en del att göra i sommar. =)

Kommentarer:

1 Tess:

Första hallen var som ett extra rum :-) Går nog att möblera fint.

2 Maria:

Vad spännande! Kul att få se bilder nu med. Ni hyr alltså och får göra om hur ni vill? Kram

Svar: Japp vi hyr och vi får princip göra vad vi vill. =)
Maol

3 Skogsraah ☾:

Åh men guud så härligt! Vi vill ju helst av allt hyra ut ett hus vi med! Har du några tips? :) Det vore DRÖMMEN!

Svar: Kontakter och en massa tålamod säger jag bara. =)
Maol

Kommentera här: