monstars

Dr Snuggles, Bobobobs & Lassie

Kategori: Filmer/TV/Serier/Musik, Min dag, tankar & åsikter

 
Det har varit några saker från barndomen som jag har varit tvungen att ta itu med för att gå vidare. Att få ett inre lugn så att säga. Igår var ännu en sak avklarad.
 
Denna äckliga och underliga karaktär kommer från Dr. Snuggles, avsnitt 12, Mysteriet med de försvunna damerna. Denna hand har hemsökt mig länge. Värre blev det sen jag skådade Gabriels teckningar som bara föreställer händer. Det var inte lätt att förklara för honom om denna karaktär och jag letade länge överallt på nätet efter nån bild eller videoklipp utan napp. Igår fick jag nog och tog hem alla Dr. Snuggles avsnitt på svenska och plöjde igenom allt tills jag kom till det näst sista avsnittet. Så här har ni den! Out of the shadow!
 
Vad är de andra sakerna då? En annan var en tecknad serie jag ofta såg på som barn på en utländsk tv-kanal som kallades TCC. Jag visste vad det handlade om och jag kunde intromusiken i huvudet, men jag hade glömt bort vad serien hette! När jag tog upp det i min facebookgrupp 70's, 80's & 90's Cartoons så fick jag svaret direkt av en kompis. Bobobobs! =)
 
 
 
 
Visst är låten fin? Så nu återstår en sista sak jag vill ta itu med så jag kan dö i frid. (hö hö) Gabriel har köpt en Lassie-dvd åt mig där förhoppningsvis en minnesvärd scen ska vara med. Där Lassie simmar till havs och blir jagad av en haj! Visst låter det spännande? Det var det också. Jag minns scenen så väl och musiken var så dramatisk. Uj uj...jag längtar så mycket tills filmen kommer hem till oss. =P
 
Ja ja jag geekar loss men dessa nördigheter är mina ljusglimtar i livet. ;)
Kommentera inlägget här: