Happy Times

 
 
Jo jag lever än, jag tog det bara lugnt i ett par dagar.
 
Så skönt med tre dagars ledighet. Eller ledigt och ledigt, jag tog ledigt i fredags för jag hade en tid hos psykologen och SÅ himla kul är det inte att köra så långt för få timmar på jobbet. Lika bra att ta ledigt hela dagen. Jag visste ju heller inte hur lång tid mötet skulle ta och jag vill inte stressa.
 
Mötet gick bra. Det var ett så kallat bedömningssamtal om jag eventuellt behöver gå en utredning för att se om ångesten kommer därifrån. Jag har i flera år själv undrat varför jag är som jag är. En sak vi kom fram till hade jag väntat mig men det andra psykologen tog upp kom som en överraskning. Men jag ska definitivt gå en utredning tyckte han. Så nu inväntar jag ett brev med mer information och det är DÄR väntetiden är så jäkla lång. 2,5 - 3 år. Märks om jag orkar vänta så länge eller om jag går till en privat mottagning.
 
I nuläget mår jag mycket bättre. Jag jobbar, har fasta rutiner, roliga sysslor på jobbet, trevliga arbetskamrater, inget dåligt samvete, mer energi och hopp inför framtiden. Det är så här jag egentligen vill ha det. Tyvärr har jag lärt mig att inget varar för evigt så jag ska passa på att njuta av nuet och inte oroa mig för framtiden. Jag tar det då. Jag ogillar hastiga förändringar och stress.
 
Samtidigt så måste jag hålla tillbaka mig. För när jag gör nånting nyttigt och bra så får jag som en kick och jag vill då bara göra fler nyttiga saker och det är då det blir för mycket för mig så jag mentalt kraschar. En sak i taget säger jag nu till mig själv. Allt jag gör är för min egen skull. Jag ska inte behöva visa mig duktig för andra längre. Jag börjar äntligen lära känna mina gränser och försöker inte att överskrida dem.
 
Nej nu blir det bingolotto. Jag vann en ny lott förra veckan så idag spelar jag igen. Märks vad jag vinner denna gång. ^_^

Kommentarer:

1 Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

Svar: Kul att du ville vara med i veckans blogg! En vinnare är nu publicerad så gå in och kolla om de blev du och passa på att anmäla dig till den nya tävlingen veckans blogg intervju http://www.domkallarmighannes.com/2015/04/veckans-blogg-intervju.html

Kommentera här: