Efter påsk

 
God fortsättning på er!
 
Jag själv har chillat lite och käkat massa påskmat samt godis under helgen. Nu nalkas en ny vecka och för att jag ska komma igång med saker och ting så har jag börjat skriva mer i min almenacka. Gjort ett veckoschema med andra ord. Jag har en massa idéer i huvudet men lite svårt att komma igång. Eller så vill jag ha saker och ting fjorda ASAP annars riskerar jag att tröttna på dem.
 
En sak som jag dock inte har tröttnat på är en idé jag fick för några veckor sen. Till helgen ska jag anordna en fest med temat Festival! Det kommer att bli mysigt. Tält ska upp i vardagsrummet, jag ska fixa "festivalkäk" och jag har ordnat armband.
 
Jag märkte också att antalet besökare hade minskat under helgen och jag tror det berodde på felet som blev i bloggen som berodde på musikvideorna jag ville dela med er. När det inlägget dök upp så försvann allt annat. Mycket märkligt. Men nu tog jag bort det senaste inlägget och nu ska allt vara som vanligt igen hoppas jag.

Kommentarer:

1 Tess:

Märkte det där, men trodde det berodde på mina nuvarande problem med webbläsare.

2 Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta:

Svar: Kul att du ville vara med i veckans blogg! En vinnare är nu publicerad så gå in och kolla om de blev du och passa på att anmäla dig till nästa veckas omgång för att få en ny chans:)

Kommentera här: