Ordning och reda

 
Jag använder mig av en teknik när det gäller ordning och reda av mina kläder i garderoben.
 
Jag har mina kläder uppdelade i olika sektioner som t-shirts, linnen, klänningar, kjolar, tröjor och kort-långbyxor. Det senaste plagget jag har använt hänger jag alltid längst till höger i den sektion det hör till. På så sätt ser jag vilka plagg som jag brukar mest, och de jag använder minst hamnar ju förstås längst till vänster.
 
Då och då kollar jag igenom garderoberna och kan då avgöra om jag ska behålla de plagg jag knappt använder. Vilket blir då att antingen sälja dem eller skänka till välgörenhet.
 
Jag kör även denna metod inom DVD:er, nagellack och parfymer. Funkar bra för mig.

Tandvärk

Eller nästan...
 
Jag gnisslar väldigt mycket med tänderna. Har gjort det så länge jag kan minnas och alltid gör jag det omedvetet när jag får en låt i huvudet. Vilket tyvärr händer för det mesta. Jag typ gnisslar i takt med musiken.
 
För några år sen påpekade tandläkaren detta för mig, för han kunde se på mina tänder att jag gnisslar. Lika var det då, "jag har en låt i huvudet...".
 
Men nu börjar det kännas mer obehagligt. Jag tror jag gnisslar ännu hårdare idag och det är ju förstås inte bra. Jag försöker nu att tona ner på det men det är svårt med tanke på att jag gör det utan att jag tänker på det. När jag väl upptäcker det så är det när jag tar i för mycket så jag reagerar på det.
 
Har ni samma ovana eller liknande och hur kommer man ur denna ovana?