Min Comic Con

Hej på er, det var ett tag sen! Jag har bara haft fullt upp med diverse saker.
 
Jag har nu i alla fall tid att skriva kort om Comic Con jag, Tess och Gabriel var på igår.
 
Jag och Gabriel gick upp 4:30 på lördag morgon och drog senare till tågstationen och mötte upp Tess. 6:44 gick tåget mot Stockholm. Resan dit gick smidigt och bra. Väl i stora staden tog vi pendeltåget mot Kistamässan där Comic Con skedde rum. Det fanns spel, filmer, kläder, prylar och massa annat på plats. Dessutom var det smockat med folk! Jag fick smått panik där ett tag.
 
När jag hade lugnat ner mig så drog de andra på visning av Ghostbusters som visades på plats medans jag ville kolla in röstskådespelare i en annan lokal. Tur jag gjorde det! Det var Annelie Heed och Gunnar Ernblad vars den sistnämnda är en röst jag har växt upp med i flera tecknade filmer och serier såsom Transformers, Mask, He-Man, Duck Tales, Macross och många fler. Geek factor deluxe.
 
Annelie och Gunnar pratade om jobbet som röstskådespelare, vad de har gjort och vad de gör nu, tips och råd för att bli röstskådespelare och annat smått och gott. Efter Q&A så var det fritt fram att mingla och jag passade självklart på att ta chansen att få prata med min barndomsidol. Jag skakade hand med Gunnar och tackade för att han förgyllde min barndom. Jag fick autograf och bild på Gunnar så det gjorde min dag. Så med andra ord, det var det bästa med Comic Con för mig. ^_^
 
Gunnar Ernblad och en glad jag. =P
 
Denna ska ramas in!

Kommentera här: