Kobujutsu

 
Ett kärt återbesök med karatefamiljen i Arvika igår. Dagsläger med bostav, sai och tonfa bland annat. Det var skoj!
 
Hur går det med karateträningen i Karlstad? Jag har ärligt talat inte kollat upp karateklubbar i Karlstad. Skolan tar för mycket tid och jag känner att jag inte orkar med mentalt på att komma till ett nytt ställe med nytt folk. Jag har kämpat länge med att övervinna min sociala fobi med karaten i Arvika. Jag har som sagt testat på olika sorters sporter i mitt liv men alltid slutat på grund av att jag har känt att jag inte har passat in.
 
Men Arvika Karate Klubb är den snällaste och mest omtänksamma klubb jag är med i. Jo jag är fortfarande med i klubben även om jag inte kan träna veckovis. Jag får ta det vid speciella tillfällen. Jag vill ju inte glömma bort alla karatemoves jag har kämpat så hårt med att kunna.

Senaste tillskottet

 
 
Jag och min passion för tecknade serier/filmer alltså. =P
 
Men men, mitt senaste tillskott är Adventures of Sonic the Hedgehog från 1993-1996. Denna är den "komiska" serien för ungefär samtidigt gick också Sonic the Hedgehog (SatAm) som är lite mörkare. Den diggar jag faktiskt mer än denna serie så den ska jag också införskaffa till min samling i framtiden.
 
För er som inte visste det så görs rösten till Sonic av självaste Steve Urkel, nämligen Jaleel White.
 
Avsnitten är ca 20 minuter långa, korny och lätta att titta på. Bra bild och ljud. Dock är jag inte nöjd med skiva nr 1. Den fick jag inte igång, blev bara error och spelaren spottade ut skivan. Jag fick då smått panik och tänkte "fan, har jag nu köpt en box som inte funkar nu?!" Min DVD-spelare är ju regionsfri så det SKA ju funka. När jag testade de andra skivorna så fungerade de utan problem. Jag ska dock testa den första skivan en sista gång när jag har kollat igenom alla avsnitt för att se om skivan fungerar då....om inte så blir jag lite pött...=( Tyvärr så sänks betyget på grund av detta. Boxen ska ju vara ny och icke begagnad. Köpte btw boxen på amazon.uk.com.
 
 

Min Comic Con

Hej på er, det var ett tag sen! Jag har bara haft fullt upp med diverse saker.
 
Jag har nu i alla fall tid att skriva kort om Comic Con jag, Tess och Gabriel var på igår.
 
Jag och Gabriel gick upp 4:30 på lördag morgon och drog senare till tågstationen och mötte upp Tess. 6:44 gick tåget mot Stockholm. Resan dit gick smidigt och bra. Väl i stora staden tog vi pendeltåget mot Kistamässan där Comic Con skedde rum. Det fanns spel, filmer, kläder, prylar och massa annat på plats. Dessutom var det smockat med folk! Jag fick smått panik där ett tag.
 
När jag hade lugnat ner mig så drog de andra på visning av Ghostbusters som visades på plats medans jag ville kolla in röstskådespelare i en annan lokal. Tur jag gjorde det! Det var Annelie Heed och Gunnar Ernblad vars den sistnämnda är en röst jag har växt upp med i flera tecknade filmer och serier såsom Transformers, Mask, He-Man, Duck Tales, Macross och många fler. Geek factor deluxe.
 
Annelie och Gunnar pratade om jobbet som röstskådespelare, vad de har gjort och vad de gör nu, tips och råd för att bli röstskådespelare och annat smått och gott. Efter Q&A så var det fritt fram att mingla och jag passade självklart på att ta chansen att få prata med min barndomsidol. Jag skakade hand med Gunnar och tackade för att han förgyllde min barndom. Jag fick autograf och bild på Gunnar så det gjorde min dag. Så med andra ord, det var det bästa med Comic Con för mig. ^_^
 
Gunnar Ernblad och en glad jag. =P
 
Denna ska ramas in!