Back on my feet

Sakta men säkert känns det som jag återvänder till verkligheten och det som hör till.
 
Inte för att många har säkert märkt det eller tänkt på det. Jag är ju vanligtvis ganska tystlåten av mig och betraktar hellre än att prata. Sån har jag alltid varit. Jag har tyvärr svårt för kallprat och att vara social hela tiden. Jag behöver många pauser från umgängen helt enkelt för det suger musten ur mig. Inget negativt menat förstås.
 
När jag kollar tillbaka i bloggen och upptäcker när allt började så är det lite skrämmande att det höll nästan på i en månad. Känslomässigt har det varit en berg och dalbana och i vissa stunder undrade jag till och med om jag skulle orka med skolan eller ej, om jag skulle hoppa av eller ej. Men jag ger inte upp än! Även om jag känner att jag har halkat efter lite i skolan (zombie mode på sistone) så får jag helt enkelt komma ifatt vare sig jag gillert eller ej. Det blir bland annat hårda tag kring läsandet inför provet inom Fartyg 8 på onsdag.
 
För övrigt så är det bara ca en månad kvar av terminen och sen ska jag ta ett välbehövligt lov utan krav och måsten i 3 veckor.

Kobujutsu

 
Ett kärt återbesök med karatefamiljen i Arvika igår. Dagsläger med bostav, sai och tonfa bland annat. Det var skoj!
 
Hur går det med karateträningen i Karlstad? Jag har ärligt talat inte kollat upp karateklubbar i Karlstad. Skolan tar för mycket tid och jag känner att jag inte orkar med mentalt på att komma till ett nytt ställe med nytt folk. Jag har kämpat länge med att övervinna min sociala fobi med karaten i Arvika. Jag har som sagt testat på olika sorters sporter i mitt liv men alltid slutat på grund av att jag har känt att jag inte har passat in.
 
Men Arvika Karate Klubb är den snällaste och mest omtänksamma klubb jag är med i. Jo jag är fortfarande med i klubben även om jag inte kan träna veckovis. Jag får ta det vid speciella tillfällen. Jag vill ju inte glömma bort alla karatemoves jag har kämpat så hårt med att kunna.

Senaste tillskottet

 
 
Jag och min passion för tecknade serier/filmer alltså. =P
 
Men men, mitt senaste tillskott är Adventures of Sonic the Hedgehog från 1993-1996. Denna är den "komiska" serien för ungefär samtidigt gick också Sonic the Hedgehog (SatAm) som är lite mörkare. Den diggar jag faktiskt mer än denna serie så den ska jag också införskaffa till min samling i framtiden.
 
För er som inte visste det så görs rösten till Sonic av självaste Steve Urkel, nämligen Jaleel White.
 
Avsnitten är ca 20 minuter långa, korny och lätta att titta på. Bra bild och ljud. Dock är jag inte nöjd med skiva nr 1. Den fick jag inte igång, blev bara error och spelaren spottade ut skivan. Jag fick då smått panik och tänkte "fan, har jag nu köpt en box som inte funkar nu?!" Min DVD-spelare är ju regionsfri så det SKA ju funka. När jag testade de andra skivorna så fungerade de utan problem. Jag ska dock testa den första skivan en sista gång när jag har kollat igenom alla avsnitt för att se om skivan fungerar då....om inte så blir jag lite pött...=( Tyvärr så sänks betyget på grund av detta. Boxen ska ju vara ny och icke begagnad. Köpte btw boxen på amazon.uk.com.