Life goes on

 
Underbar dag idag! Men bakom fasaden döljer sig min oro att de rasistiska partier bara ökar i Sverige och i Europa. (Om ni nu tittade på valvakan så förstår ni.) Hoppas verkligen folk tänker om till riksdagsvalet till hösten. Man blir ju mörkrädd.
 
Hur som helst, på denna vackra dag tog jag och Gabriel en tur ner till stan och käkade på Jennys. Jag såg nämligen på deras webbsida att det serveras tzay denna vecka. Jag har inte käkat tzay på 4 år, det minns jag tydligt för då hälsade jag på hos en kompis i Lund. Samma år som Connor föddes. Tzay är otroligt gott och det var väldigt mättande. Vi nästan rullade hem he he. 
 
Annars finns det inte så mycket mer att rapportera. Jag väntar fortfarande på besked angående utbildningarna och lägenheten vi kollade på fick vi inte. Det var en person före oss och hen tackade ja. Men men, vi får fortsätta söka vidare. 
 
Pastawok med tzay på Jennys. Mums!

Kommentarer:

1 leavanny.blogg.se:

Mums!

Svar: Ja, riktigt mumsigt var det. :)
Maol

2 Tess:

Ja, det är skrämmande. Förstår inte vad som händer i samhället. Kommer folk inte ihåg vad som hänt förr? Menar inte "komma ihåg" bokstavligen av egen erfarenhet, men du förstår nog vad jag menar.

Svar: Sådant fick man lära sig i skolan, har de slutat med det tro?Tänker på boken man fick i skolan samt alla filmer de visade som har med 2:a världskriget att göra.
Maol

Kommentera här: