Gammalt och nytt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Stilleben på vardagsbordet. Gammalt rivjärn och konservburkar omgjorda till ljuslyktor. Burkarna har jag haft utomhus bra länge för att få till rosten. Döskallen är ny dock. Kommer från Kremmerhuset i Charlottenberg. Har länge suktat efter en prydnadsskalle. <3

I did it!

 
5:e kyu! Nu är jag grönbältare.
 
Det gick bättre än väntat. Jag var väldigt fokuserad och duktig om jag får säga så själv. ;) Så skönt nu att det är över. Nåväl, tills nästa gång alltså. Lika bra att satsa på blått redan nu.
 
Jag är mörbultad och har flera blåmärken men jag är ändå glad och nöjd. Happy happy! ^_^
 
 

Det blev lite bowling igår...

 
Igår kväll blev jag medbjuden på bowling med gamla arbetsgänget. Det är så snällt av dem att fortfarande bjuda med mig fastän jag inte har jobbat på Accona sen oktober 2012. Bowling är kul! Jag är dock lite ringrostig så jag fick inte så många strikes + att jag också var lite på luven he he.
 
Fina tjejer!
 
 
Vi fick bowla i en timme och när timmen tog slut beställde vi mat. Jag tog hamburgare med strips. Mums! Väldig god mat på det stället. Jag önskade dock att jag tog något lättare för jag blev så himla mätt. Matkoma de luxe!
 
 
Under happy hour passade jag på att njuta av 2 st rosa panter för bara 55 kr st! Jag kan tillägga att det är också väldigt mättande och jag fick tvinga i mig den andra drinken. Ölen jag hade kvar orkade jag dock inte få ner. 
 
 
En mycket trevlig kväll med andra ord. Detta måste ju göras om! =P