Party time!

Det nalkas fest ikväll och jag ville ta lite bilder på min outfit. Katten Kitty dyker upp och blir då ofrivilligt med på bild. Ha ha! XD
 
 
 
 
 
 
 
Skämt åsido. Här är de mer seriösa bilderna. Trevlig lördag på er!
 
 
 
 
 
 

DAG

 
Dag är en samlevnadsterapeut som inte har någon tilltro till människor och äktenskap. Han bor isolerad och ensam, och menar att alla egentligen borde göra detsamma. Medan Dag gör sitt bästa för att behålla sin anonyma och tillbakadragna livsstil, måste han stå ut med sin hopplöse vän Benedict, sin känslosamma syster Marianne, sekreteraren Malin och sina knasiga patienter. En dag ändrar sig allt då Mariannes vän Eva plötsligt dyker upp och vänder vardagen upp och ned hos den annars så kylige Dag.
 
Jag såg serien för första gången hos Annelie och Jerry. Det var dagen efter en fest och vi skulle kolla lite på bakis-tv. Annelie rekommenderade då denna serie. Eftersom jag var lite bakis och orkade inte göra något annat så gick jag med på det. Det är inte alltid lätt att få mig att börja titta på en serie bara så där, eftersom jag är svårflörtad. 
 
Men denna serie gillar jag! Det låter som en liten klyscha men den är bra för att vara nordisk. (Norsk närmare sagt.) Det är en riktig galen och mörk serie. Efter ett par avsnitt så blir det många face palms, speciellt när Dags vän Benedict gör samma misstag om och om igen. Skådespelarna utför ett bra jobb. Som ni ser på bilden så är det både norska och svenska skådespelare med i serien. Karaktären Dag är en vidunderlig person som jag ibland inte förstår mig på, men för det mesta så gör jag det. Ha! Galet eller hur? =P Denna serie rekommenderas!
 
 
 
 
 

Trevlig midsommar!

 
Själv har jag varit i Stömne på fest hos Annelie och Jerry. Max pärry!
 
Sill och potatis, tipspromenad, tårta, grillning, kubb med mera. 
 
Det blir ett kort inlägg idag för jag är lite seg efter festandet. =P
 
 
Jag var även och kollade in tornerspelet i Stömne.