Letat efter minikyrkor och grottor

Idag var jag och Gabriel ute på ett spontanäventyr. Först åkte vi ut till Skog i Brunskog för att kolla in Stenkyrkan. Det är en liten kyrka byggd av traktens barn på 1870-talet. Jag är imponerad över deras arbete och tycker det är sött!
 
Sedan tog vi vägen till Mangskog. En vägvisare i trä visar avfarten till Gylterudsgrottan från Arvikavägen, strax innan man kommer fram till Mangskog. Sedan var det bara att följa skyltarna. Vi parkerade bilen på ett passande ställe och gick resten av vägen till grottan. Det var häftigt när vi väl kom fram, dock tycker jag inte det var särskilt stort. Men svalt och skönt var det i alla fall i grottan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag tog denna bild satt vi på en bänk som finns på plats. Här kunde man sitta och bara ta in omgivningen, lugnet och naturen.
 
På väg mot grottan.
 
 
In i grottan.
 
 
 
 
 
 
Kan man ha roligare? Här var det i alla fall svalt och skönt. Dock höll jag på att snubbla på stenarna hela tiden.
 
Tomb Raider?

En kort tur på landet

Jag och Gabriel tog en tur ner till Stömne och hälsade på Annelie och Jerry i eftermiddags. Annelie fick en teckning hon hade köpt av Gabriel och samtidigt fick vi middag också. Det var riktigt gott! Quornbiffar minsann. Jag snodde receptet. 
 
Efterätten bestod av glass och nyplockade bär. Det blev en hel del snack och gosande med deras katter. Den lilla Snoddas är bara för söt! 
 
Det var skönt att få komma ut ur lägenheten och ut på landet. Vilken värmebölja vi har! Inte så kul att bo i lägenhet nu. 
 
 
Snoddas, den lilla oranga tigern.
 
 
Söööööt!
 
 
Dags för middag.
 
 
Mumma!