monstars

I'm Sherlocked!

Kategori: Filmer/TV/Serier/Musik, Min dag, tankar & åsikter

 
Shoot me back to reality, I'm SHERlocked! Har ni ännu inte sett serien så gör det! Jag trodde aldrig jag kunde bli så besatt av en serie. Så underhållande medans man tittar på och så smärtsamt när avsnittet tar slut. 
 
Det kanske låter makabert men jag tycker dödsscener är så vackra när de involverar slow motion och klassisk musik, vilket de hade med i avsnittet igår. Hans ögon var ännu mer hypnotiserande blåa...
 
På lördag smäller det på riktigt då SVT1 ska börja visa nya säsongen. Första avsnittet börjar 21:30. Yay! Jag ska göra det speciellt. Jag har redan gjort planer för kvällen. Jag ska köpa wild chips, rom & cola och förstås avnjuta Sherlock. Ska bli mycket intressant att få reda på avslöjandet. Har nog aldrig varit så här exalterad på länge på grund av en tv-serie! Så härligt men ändå samtidigt jobbigt. Jag vill nog komma ner på jorden trots allt. Tillbaks till verkligheten! Har ni blivit så hooked av en serie?
 
Ni kan ju aldrig ana vad jag har för ringsignal nu för tiden.....åh jo förresten...det kan ni. Introt från Sherlock förstås. Jag skrev ju det, I'm SHERlocked!
 
P.S. Så här ser mina ögonbryn ut efter 2 omgångar kosmetisk tatuering. Så jäkla nöjd! ^_^

Färdig med projektet!

Kategori: Allmänt

 
Min favoritbild.
 
Kolla in resten om ni vågar. Klicka här så kommer ni till min deviantart där alla 17 bilderna finns samlade.
Stort tack till syrran som agerade fotograf!

Rond 2 ögonbryn

Kategori: Kläder/Stil/Hår, Min dag, tankar & åsikter

 
Då har jag uthärdat rond 2 i att tatuera ögonbrynen på Inre Harmoni. Som jag har skrivit om det tidigare så görs det 2 gånger. En del har fått fylla i flera gånger till och med, huga, hoppas jag slipper det för proceduren är lite jobbig tycker jag.
 
Denna gång var jag dock mer mentalt förberedd. Smärtan kan jag uthärda, det är när ögonen börjar tåras och jag blir känslig för ljus som är det jobbiga. Då testade vi att lägga fuktiga bomullsrondeller på ögonlocken. Det hjälpte faktiskt! Min andra hemlighet är mokuso. Meditation och fokus på något annat än smärtan. Benedict Cumberbatchs duschscen did the trick! ;)
 
Visst ser jag het ut på bilderna? Ögonen är svullna efter tårarna och jag den svidande smärtan finns där. Inte på topphumör precis. Detta är bannemej värre än tatueringarna jag gjorde på skuldrorna i tisdags. Då kunde jag ha somnat! Vad det blev får ni se när de är läkta. =D