Bilderna har anlänt!

Här är mina favoriter av de 45 bilder jag fick.
 
                                          
 
Det fanns flera coola bilder men de innehöll lite "gratitious side boob shots" som jag inte har lust att lägga ut här. 
 
Så vilken är eran favorit? Jag behöver nämligen lite smakråd. Förutom dessa bilder som tack för att jag ställde upp så får jag även välja en bild som kommer att skrivas ut på ett A3-fotopapper. Men vilken bild ska jag ta? Hmm...
 
Tack till Christer för fotandet, det var en intressant upplevelse. ^_^

Success!

 
Ännu en barndomsdröm som har gått i uppfyllelse. Det svåraste är att få upp benen men när man väl hänger upp och ner så är det inga problem. Det gäller bara att komma över barriären av rädsla, så jag kommer att köra detta inför varje träningspass tills det är inga problem alls. 
 
Nu är vi också inne på en ny månad. Det betyder att jag har lagt till mer vikt när jag styrketränar hemma. Testade armar igår och det kändes! Ska bli intressant att se om det gör susen. Vore inte fel med lite mer synliga armmuskler. 
 
Tog en runda idag på nästan 7 km. Halkigt som tusan men det gick bra. Ser inga problem alls inför stadsloppet. Ska bara testa "mördarbacken" nån gång och se hur det går. 
 
Bild från lägret 18/1-14. Bostav är kul men sai är ännu roligare! ^_^
 
Dagens agenda blir en tur på stan på eftermiddan. Ska på ansiktsbehandling på Crista. Portömning, mask, massage och sådant denna gång. Känner att min vintertrötta hy behöver en energiboost! 
 
Ha en bra dag!