Dags för flytt!

 
Jag och Gabriel fick en fin inflyttningspresent av Henrik vår vaktmästare. Naaww... Det var godis i. Mums!
 
 
Köket. Stort och fräscht.
 
 
Hallen. Ingången är till vänster i bilden. Dörren ner i korridoren leder till badrummet. Vardagsrummet ligger till höger i bilden.
 
 
Vardagsrummet. Stora fönster!
 
 
Sovrummet + balkong.
 
Just det, glömde ta kort på det extra rummet. Men den är ändå fylld med grejer så ni hade ändå inte kunnat se själva rummet.
 
Detta är alltså "före" bilderna. Jag har fått dit det mesta av mina grejer. Imorgon kör vi dit resten + katterna. Undrar hur de kommer att klara resan? På söndag tänkte jag göra grovstädning i gamla lägenheten så jag slipper det framöver. Sedan får den stå tills någon annan tar över samt jag lämnar tillbaka nycklar och dylikt.
 
Nu är jag i Arvika och ska sova i denna lägenhet en sista gång. Så imorgon är jag då en Karlstadbo!

Behandla acneärr

Nej, BioOil var inget för mig. Jag kände att det inte funkade för mig och att gå med ett inoljat ansikte kändes inte fräscht. Vem tusan vill gå omkring med ett flottigt ansikte?
 
Av en slump idag när jag satt vid en annan dator som inte har addblocker så dök det upp en annons på en webbsida där det stod om Cicatrix. En kräm som ska reducera ärr såsom acneärr. Som vanligt är jag på. Jag tycker ju inte om mina ärr och är villig att testa mig fram med diverse produkter. Det enda jag känner jag kan förlora på är pengar och just Cicatrix är dyr! En sådan liten tub på 15 g kostar 335 kr! Men då hoppas jag verkligen att den fungerar just på grund av kostnaden. Annars har jag som skrivet slösat bort 335 kr, men då vet jag det till nästa gång (kommer ej köpa mer då) och ni kommer ju veta det också när jag kommer att recensera produkten framöver. 
 
Jag testade produkten första gången igår kväll och behandlingen ska ske i minst två månader för att se något resultat. Konsistensen är geléaktigt och doftfri. Känns bra än så länge. Så håll tummarna!

Korvlåda

 
Egentligen ska det vara kalkonkasslerlåda enligt receptet i boken Muskelmat. Men det blev lite justeringar då Gabriel är vegetarian. Så då blev det sojakorv blandat med röd lök, tomater, mozzarella på en bädd av basmatiris + lite kryddor.
 
Jag gillar inte ris. Det enda ris jag kan få ner är jasminris. Basmatisris gick inte hem hos mig så det blev att jag käkade mest av resten av maten. Jag tycker fortfarande att de flesta recept jag har testat från boken är torra och smaklösa. Jag hade gärna velat haft nån typ av sås i korvlådan. Men boken kallas ju inte muskelmat för inget.
 
Maten gick ner men det är inget jag skulle vilja laga igen.